Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 6 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Благотворителна инициатива

Декември 2019г: - Коледни подаръци

Подготвихме подаръци за домуващите в 4 институции: Дом за възрастни хора и хора с деменция ,,Надежда” с. Болярско обл. Ямболска, Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) за младежи с увреждания, гр. Бургас, ЦНСТ за деца без родителска грижа гр. Бургас, Дом за възрастни хора ,,Цвета и Анка Върбанови" гр. Бургас.
72 Коледни подаръка, приготвени с грижа, в градовете Ямбол и Бургас, зарадваха 72 сърца. Благодарността им бе изписана по лицата, можете да видите тези, които пожелаха да бъдат снимани. Предавам Ви техните най-топли и искрени пожелания за здраве и любов! Благодарим Ви, че заедно творим доброто и че заедно вярваме в него, благодаря да ангелите, които се включиха в опаковането и раздаването.
,,Много благодарим, че сте се сетили за нас. Тези подаръци ще направят Коледата ни истинска. Пак да дойдете, защото ни развеселихте!"

Една инициатива на сдружение ,,Сътворение", подкрепена от фондация ,,Децата на България"..

 

 

Януари 2018: Дом за възрастни хора ,,Цвета и Анка Върбанови", гр Бургас

Събрахме средства и дарихме пердета за дома (вкл. ушиване) и 30 броя хавлии. Част от кампанията са редовни посещения в дома, с цел четене на книга, компания на възрастните хора. Срещите се провеждат веднъж месечно, в понеделничен ден. Ако желаете да участвате, свържете се с нас!

 

 

 

Септември 2016: Дом за девойки и младежи с умствена изостналост, с. Факия

Със средствата, събрани през последните месеци, закупихме 5 броя легла (чам), 5 броя матраци, един брой кухненски шкаф с алуминиева мивка за оборудване на трудово-терапевтична стая в дома, т.е, младежите с по-малка степен на увреждане ще могат да се учат да приготвят по-лесни неща за ядене, като  сандвичи и салати. Огромни благодарности на всички дарители и на обектите, където оставихме наши кутии - Британски културен център и магазин ,,Вълшебният кът", благодарим на фирма за мебели ,,Зиги 62" за намалението, което направи при покупката леглата и матраците.

 

 

 

06.07.2015г.: Оползотворихме и останалите средства, събрани в рамките на кампанията ни - дарихме ролетни щори на дома за деца с увреждания в кв. Лазур, Бургас. Огромна благодарност на всички Вас, на екипа на хотел ,,Иберостар", Сл. Бряг, благодарение на които това дарение беше възможно, и на фирма ,,Кипро" - Бургас, които изработиха монтираха щорите, отново с отстъпка.

С това всички събрани в кампанията средства са реализирани, а ние продължаваме да творим добро - очаквайте информация за новата ни благотворителна инициатива наесен.

 

 

18.05.2015г.: В рамките на благотворителната ни инициатива ,,Да подадем ръка!" сдружение ,,Сътворение" дари (и организира монтажа на) външни ролетни щори и комарници за Център за настаняване от семеен тип 4 и 5, кв. Ветрен, където живеят  общо 19 деца с увреждания. С това ние и всички, които ни подкрепиха, допринесохме за комфорта на децата през летните горещи дни. Изразяваме нашата благодарност към собственика на фирма ,,Кипро", които подкрепиха инициативата ни и изработиха и монтираха щорите и комарниците с огромна остъпка за нас.

Следващата ни цел е пред нас - останалата сума от даренията, както и наскоро получени такива, ще вложим в изработката на ролетни щори за къщата в кв. Лазур, където живеят 10 деца с увреждания.

От името на директорката на учрежденията, от името на персонала, който се грижи за децата, от името на служителката в Община Бургас, която следи нашата работа, предавам за Вас тяхното оргомно БЛАГОДАРЯ!

 

 

 

 

 

 

10.03.2015г.: Започна рализацията на събраните средства в рамките на благотворителната ни инициатива ,,Да подадем ръка!". Днес закупихме памперси, адаптирано мляко, каши и пюрета, мокри кърпички, лигавници, шампоани, пудра и бебшки залъгалки, които доставихме за бебетата настанени в защитено жилище „Майка и бебе” в квартал ,,Долно Езерово", Бургас.

 

 

 

 

 

 

 

 

Декември 2014г.: Закупихме и доставихме пасатори, памперси, топки за игра, лакомства, дискове с приказки, книжки,

моливи и други необходими продукти, както и два влагоабсорбатора, на децата в защитените жилища в к-с Меден Рудник, Бургас.

 

 

 

 

 

 

 

 

На 22.09.2014г. стартирахме инициативата с няколко кутии за средства, поставени на различни места в гр. Бургас. Кутиите отворихме на 31.01.2015г. С набраните средства в рамките на инициативата ни подпомагаме домове / защитени жилища за деца, лишени от родителска грижа, или деца с увреждания в рамките на община Бургас. Ако желаете да се включите със средства или материали, свържете се с нас, за да Ви насочим.