Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 12 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Йога на смеха

Йога на смеха

Йога на смеха е най-новата и ефективна практика за управление на стреса. Нарича са така, защото е комбинация от иновативни упражнения за безусловен смях и йогистко дишане (пранаяма). Всеки един от нас може да се смее без да разчита на хумор или шеги. Концепцията се базира на факта, че човешкото тяло не прави разлика между имитирания и истинския смях.

Научно доказано е, че йога на смеха намалява стреса, укрепва имунната система, подобрява продуктивността и цялостната функция на организма, създава емоционален баланс и хармония, внася чувство за щастие, мотивация, ентусиазъм, увеличава креативността и самочувствието, развива комуникационните и лидерските умения и много други. Ползите са неизброими!

Смехът е най-доброто лекарство. Заповядайте и ще се уверите сами!

Водещ: Мадлена Кулева

Мадлена Кулева е сертифициран инструктор по йога на смеха. Получила е обучението си лично от създателят на практиката, д-р Мадан Катария, в Бангалор, Индия. В последните четири години преподава йога на смеха в Индия, Малайзия и Сингапур. Има богат опит с различни групи като корпоративни мениджъри, учители, възрастни хора, хора със специални нужди.

Мадлена счита за своя мисия да дава здраве и щастие на хората по света и очаква с нетърпение срещите си с посетителите на студио „Сътворение”.

Заниманията ще се провеждат веднъж месечно, в неделя, при събрана група. Ето защо участието е САМО със записване на телефони: 0889 387632 и 0878 117651, молим да бъдете отговорни към себе си и към нас, ако желаете да ни посетите.