Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 11 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Индивидуални занимания и участия
Участия за специални поводи...

Екипът ни, състоящ се от млади и ентусиазирани хора, се желание и умения да танцуват, може да е идеалният подарък за Вашия празник или специалната изненада на вечерта. Разпоалгаме с атрактивни хореографии и не-по-малко атрактивни костюми, а комбинацията от двете гарантира запомнящо-се участие. Някои от нашите участия са документирани в Галерия, а за други може би сте чули вече.

 

 
Индивидуални занимания

Ако имате оригинална идея за танц или любима песен, която да изтанцувате, искате да изненадате Ваши близки или имате повод да сте кралицата/кралят на вечерта, можем да Ви помогнем с поставянето на Вашата хореография за специалния Ви ден. С Вас ще работи професионален танцов педагог върху поставянето на танца и отработването на движенията до постигане на съвършенство!

Чудесен пример за това са нашата първа младоженска двойка, Калина и Александър. Поставихме валс върху любима тяхна песен и с много упоритост, желание и не по-малко артистичност (което се вижда от снимките) те успяха да изненадат гостите на своята сватба.

Благодарим Ви, Калина и Александър, за предоставените снимки и за желанието да танцувате! - от екипа.

 

Изпълнения от наши представления: