Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 3 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Новини
Добри решения за практични родители

Студио ,,Сътворение" е организатор на представянето на система пелени за многократна употреба, ,,кенгуру"-раници за бебета и аксесоари, които могат да бъдат в полза на родителите при отглеждането на децата им в най-ранна възраст.

Презентацията ще се състои на 25ти ноември от 14.00 часа в студио ,,Сътворение".

На събитието ще Ви представим:
- различни системи многократни пелени от марките ImseVimse (Швеция), Christine Bendel (Германия), Storchenkinder (Германия) и други утвърдени производители. Ще можете сами да се уверите, че пелените са изработени от натурални и меки материали, да видите вариантите за закопчаване и как се постига идеално прилягане на пелената до тялото на бебето;
- непромокаеми гащички, които можете да използвате заедно с пелените - за нощно време или по време на разходка; ще узнаете как правилно да се грижите за пелените, какви режими и средства за пране могат да използвате.
- ергономични раници (Manduca – Германия) за носене на деца от 3-4 месеца до 20кг. Ще Ви разкажем какви са основните разлики при ,,кенгуру” раниците, с демонтрация на различните варианти за носене - отпред, отстрани и на гърба. Ще Ви предоставим възможност за вземане на раница ,,под наем” – за да изпробвате и прецените удобство/практичност и т.н.
 
Последни новини:

 

При нас:

Йога за здраве: сряда-петък : 17.30-18.30, неделя: 17.00-18.00

Защо йога? - за гъвкаво и стегнато тяло, в което да изглеждате и да се чувствате добре; -за облекчение на специфични болки, напр. в гърба; -лек за хронични болести и още. Най-важното е, че Йога ни дава път и средство да постигнем това, което желаем, дори много повече. Йога може да практикува всеки,без ограничение във възрастта, водещо е желанието. Йогийските пози - асани, въздействат на всички части на тялото, разтягат и тонизират мускулите и ставите, гръбначния стълб и цялата костна система. Контролираното дишане-пранаяма, дарява тялото с жизненост, дава възможност за овладяване на ума, остава усещане за бодрост и спокойствие. Положителното мислене и медитацията проясняват и усъвършенстват ума и способността му за концентрация. В практиката са залегнали Виняса флоу, Ин Йога, Класическа Хата Йога и класове по Кайваля Дхама. Подходяща е за абсплютно-начинаещи, както и за тези, които вече са практикували йога.
Практиките ще се водят 3 пъти седмично при спазване на противоепидемологичните изисквания, в дни: сряда и петък от 17.30 до 18,30, неделя от 17.00 до 18.00. Започваме в сряда, 4.11. Участието е със записване до 03.11 на телефон: 0889 387632.

Водещ: Живка
,,Йога се превърна в удивителен учител в моя живот. Това, което в началото беше тренировка и предизвикателство, се превърна в ритуал, който ме поведе по пътя на задълбоченото самопознание. Йога ме накарада да се отнасям с уважение към тялото и душата си ,каквото до този момент никога не бях преживявала. Научих какво означава да се вслушвам в своите движения в синхрон с дишането.Тя ми предостави средства, които ми позволиха да осъзная себе си на едно много дълбоко ниво. Благодарение на асаните на йога разбрах, че тялото е карта към душата и че моето тяло говори на език, предназначен за мен, който аз трябва да чувам и от който да се уча. Йога ми помага да вярвам,че тялото ми е здраво."

www.sutvorenie.com

 

 

Ориенталски танци - Въвеждащ курс

Желаете ли да раздвижите тялото си по един красив и приятен начин? Да почувствате неговата женственост и привлекателност още по-добре? Заповядайте в новата ни група по ориенталски танци! В рамките на три урока ще раздвижим и огъвкавим цялото тяло, ще танцуваме с основни и леки движения, ще разчупим рамките!
Курсът ще се проведе в петък - 13, 20, 27.11. от 19.00 до 21.00 часа. Цена: 30 лв. Участието в курса е само със записване: на тел. 0899 903616 до четвъртък, 12.11.
Водеща: Тина, ученичка на Samirah

 

Стартираме група по пилатес: всеки вторник от 19.30 до 20.30 часа Участието е с предварително записване.

 

Започваме уроци по класически балет - групи за деца и възрастни

Балет за деца:
Желаете ли детето Ви да се докосне до балетното изкуство? Искате ли да подобри стойката, походката си, да научи нови движения, да се движи и танцува? Часовете по балет ще му дадат точно това, с възможност да се развие и на професионално ниво, ако желае.
Уроците се водят от София Балеринова, професионална балерина от Държавна Опера - Бургас, с над 10 години стаж, танцувала в Испания и Португалия с различни хореографи. Класическият и балетен репертоар включва: ,,Лебедово езеро", ,,Лешникотрошачката", ,,Спящата красавица", ,,Кармен", ,,Дон Кихот" и др.
Часовете ще се водят в понеделник и четвъртък от 17.30 до 18.30 часа. Начало: 26.10. Подходящо е за деца от 4 до 10 години. Цена: 10 лв/единично или 65 лв за един месец. Участието е с предварително записване на тел. 0889 387632.

Балет за възрастни:

Ползите от балета за Вас са същите, както при децата. Освен, че ще повишите Вашето самочувствие, Вие ще развиете едно ново усешане за тялото и за това как то се движи/стоио в ежеднението Ви. Готови ли сте за тази промяна?
Часът по балет за Вас е в четвъртък от 18.45 до 19.45. Цена: 10 лв/час. Начало: 29.10. Участието е с предварително записване на тел: 0889 387632.3

 

Да подадем ръка 2020 - Малко Търново


от 2910 стартираме нашата ежегодна благотворителна кампания. Да си спомним за доброто, което можем да направим за някой друг! Тази година желаем да подпомогнем две институции в гр. Малко Търново - 1. Дневен център за възрастни хора - с малки подаръчета тип ,,Коледни кошници" (около 30 броя) и 2. Дом за възрастни с деменция (на снимката горе) - освен с малки подаръчета (15 души), те имат нужда от микровълнова печка и спално бельо. Надяваме се да съберем повече средства, за да обхванем и домовете за възрастни хора в Бургас и Ямбол, които вече ни познават, с малки подаръчета или почерпка по случай празниците. Кампанията ще е отворена до началото на м. декември. Можете да оставите сума в дарителската кутия в студио ,,Сътворение", когато е отворено, или да преведете по сметка, считано от днес, 29.10. За всякакви въпроси, моля свържете се с организаторите: 0889 387632.
Най-добрият начин да се погрижиш за себе си, е да се погрижиш за
някой друг. Освен всичко друго, това носи щастие на душата. Така че, включвайте се!

 

Рейки Инициации - Първо и Второ ниво

В любов и служба ще бъдем с желаещите да опознаят приложната очарователна магия на Рейки и да осветят живота си с чистотата на изначалната енергия.
В Рейки Първо Ниво ще бъдете настроени към енергията и ще можете да лекувате, чрез полагане на ръце, да зареждате и почиствате храната и водата си, ще може да зареждате с енергия ситуации, но винаги и само за Вашето най-Висше Благо и Добро.
„Какво да очаквате от обучението в Рейки Първо ниво?
Ще научите какво е Рейки и Принципите на Рейки.
Ще получите основни познания за чакрите.
Ще са запознаете с основните позициите на ръцете, които се използват в традиционния Рейки сеанс при самолечение и при лечение на други хора.
Ще научите как се провежда един Рейки сеанс.
Ще се запознаете с някой основни техники и правила, които се използват в лечението с Рейки.
Ще получите материали, които ще Ви помогнат във вашите първи стъпки с Рейки.
Какво се случва след настройката?
• Вие сте свързани към Рейки Източника
• Можете да канализирате Рейки и да я предавате чрез ръцете си – на Вас или на другите.
• Вие ще бъдете все по-наясно с това, което трябва да правите за Вашето изцеление
• Вероятно ще се засилят интуитивните Ви възприятия
• Вероятно това ще доведе до промени във живота Ви, които са желани и важни за Вас“ - времетраенето е два дни с продължителност между 3-4 часа в зависимост от групата, а цената си е същата 60.00 лева /за Бургас/.


За Рейки Второ Ниво ще посрещнем всеки един, който има Първо Ниво и са минали поне шест месеца от посвещението му.
,,Докато Рейки Първо ниво е насочено по-скоро към физическите аспекти на лечението, Рейки Второ Ниво е съсредоточено повече в менталните и емоционални проблеми.
Рейки Символи - Основна част в обучението във Второ Ниво Рейки са символите. Те са вид ключ, който отваря/извиква определени нива от енергията. С помощта на трите символа от Второ Ниво, можете да получите разнообразни резултати – силен прилив на енергията, емоционален и ментален баланс, да направите сеанс от разстояние и лечение на миналото.
Какво ни дава Рейки II ниво?
• Ще нарасне Вашият опит и познания относно Рейки и лечението въобще.
• Имате на разположение три мощни символа и ще знаете кога и как да ги използвате
• Можете да изпращате Рейки в миналото, настоящето и бъдещето. Можете да изпращате Рейки в съседната стая, съседния град или друг континент.
• Силата и интезивността на Рейки енергията, които канализирате ще нараснат многократно. " Не на последно място настройката в Рейки Второ Ниво дава огромен набор от възможности за работа върху вас, хората които са потърсили помощ, върху живота като цяло.
Обучението в Рейки Второ Ниво протича в рамките на един ден, продължителността е между 4- 5 часа в зависимост от числеността на групата / понякога и по-дълго :)/, а цената е 115.00 лева /за Бургас/.
ДАТА - 10-ти ноември от 14.00 до 18.00 часа

Тези от Вас, които вече имат инициация, в което и да е от нивата, но искат да преминат отново през курса могат да го направят за Първо ниво с обмен на благоденствието - 30.00 лева и за Второ ниво - 50.00 лева.

За записване и въпроси: 0888767636

 

Рейки Ателие - работилничка за чудеса: провеждаме редовно всеки месец

Всички имащи инициация в Рейки, независимо от нивото са добре дошли.
Практиката ще бъде 2 часа. Може да останете толкова, колкото прецените. Споделяне на благоденствието: един час - 11.00 лева, два часа - 22,00 лева.
След като приключим двучасовата практика отваряме вратите и с вход свободен посрещаме всички хора, които имат нужда от нашата помощ. В това Ателие всички ние с Рейки ще подаваме енергия на хората, доверили ни се за яснота и просперитет в тяхно име и за най-Висшето им Благо и Добро.
След тази практика ще имате възможност да задавате въпроси и ако имате нужда от конкретна моя помощ да споделите. Ако желаете да сте част от рейки ателието, моля потвърдете присъствие на телефон 0888 33 6867.

 

Рейки Ателие - провеждаме всеки месец, свържете се с нас за повече информация:

След работилничката през Октомври, в която наистина се случиха чудеса и то най-вече за тези, които включихме в лечебните си кръгове в студиото и от разстояние, продължаваме с практика, която буквално изрових от архивите си. Практика свързана с ефективно решение и действие за живот в Светлина, която не отрича всичко онова, което все още е в тъмнината и има нужда да бъде видяно, прието и отработено. Времето е напълно подходящо. Във вибрацията на Архангел Михаил и преди Пълнолуние ще освободим от себе си нездравословни енергийни нишки, които разболяват телата ни, чрез емоции, мисли и вмешателства. След това ще оставим енергията да лекува засегнатите в нас места.

 

 

 

,,Да подадем ръка!" - Коледни подаръци

Подготвихме подаръци за домуващите в 4 институции: Дом за възрастни хора и хора с деменция ,,Надежда” с. Болярско обл. Ямболска, Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) за младежи с увреждания, гр. Бургас, ЦНСТ за деца без родителска грижа гр. Бургас, Дом за възрастни хора ,,Цвета и Анка Върбанови" гр. Бургас.
72 Коледни подаръка, приготвени с грижа, в градовете Ямбол и Бургас, зарадваха 72 сърца. Благодарността им бе изписана по лицата, можете да видите тези, които пожелаха да бъдат снимани. Предавам Ви техните най-топли и искрени пожелания за здраве и любов! Благодарим Ви, че заедно творим доброто и че заедно вярваме в него, благодаря да ангелите, които се включиха в опаковането и раздаването.
,,Много благодарим, че сте се сетили за нас. Тези подаръци ще направят Коледата ни истинска. Пак да дойдете, защото ни развеселихте!"

Една инициатива на сдружение ,,Сътворение", подкрепена от фондация ,,Децата на България".

 

Прочетете повече за инициативата ни тук

 

 

Добрата мисъл тази седмица: ,,Всеки трябва да намери време да погледа как листата се променят." Елизабет Лаурънс


Сайтът е обновен и оцветен на 9.11.2020г.

 
Кундалини йога с Прем Шела: 29.06.2013

Кундалини йога по учението на Йоги Бхаджан и Ананд Шараби е подходяща за всички.
В практиките по Кундалини Йога се прилагат техники за освобождаване от стрес, страхове и изградени поведенчески модели, за да се освободи пространство за по-смел избор на щастие - нашето рождено право.
Практиките са фини, понякога доста динамични, друг път леки и неусетни и включват движения, синхронизирани с дишане, звукови вибрации, мантри и техники за концентрация.
Всеки път практиките са различни, но в крайна сметка се цели един ефект - синхронизиране и балансиране на цялото. Подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали.

Продължение...
 
Танцов спектакъл "Сътворение"

На петък, 13ти януари 2012 г. организирахме първия си самостоятелен танцов спектакъл и, естествено – нарекохме го „Сътворение”. В него вложихме най-доброто от себе си, креативност, вдъхновение, и разбира се – усилия. Освен танци, имаше актьорска игра, лирика, приказки и какво ли още не. Атмосферата пресъздадохме и благодарение на красивите ръчно-изрисувани мебели, разбира се в индийски стил (благодарим на нашите приятели от „Екзотик Декор”)....

Продължение...
 
Индийски танци в "Морско Казино"

... беше нашата изненада за Бургазлии през една хладна ноемврийска вечер след смрачаване. Дария, учителката ни по танци, даде всичко от себе си, за да ни предаде емоцията на танца и музиката, да ни накара да се чувстваме като принцеси или богини, или за каквото се пееше в песента, която танцувахме. В начинанието се включиха над 50 души от всички възрасти и, за наша изненада, всички те бяха участници в часа и танца. Наблягаме, от ВСИЧКИ възрасти...

 

Продължение...
 
Акашовите записи...

...пак бяха при нас с чудесните Деси и Милуш. Или казано с повече думи, през юли център "Гайа", в лицето на преподавателите Деси и Милуш, отново ни бяха на гости с курс-просвещение по Акашови записи, 1во ниво. Някои от нещата, в които участниците бяха просветени, са: какво са Акашовите записи и как се отварят, какви са учителите и как да говорим с тях и още и още. Курсът беше добро съчетание на теория с енергийни практики, по време на които всеки намери отговори на своите въпроси, получи необходимите напътствия, истини или съвети...

Продължение...
 
Лятна занималня "Щураците" - сезон 2013

Откриваме лятото за децата! За нас е чест да сме домакини на лятна занималня за деца с дългогодишна традиция, под ръководството на професинален педагог и възпитател.

Заниманията са целодневни, по желание на родителите могат да бъдат и почасови, водят се с малка група, и включват:

-Приказки, песни, игри на английски език – по невероятния учебник “Little Bugs” на издателство MacMillan;

-Следобедни игри в морската градина, посещения на басейн, езда, детски лагери и екскурзии /по желание/

- Арт-занимания: различни техники на рисуване, моделиране, флористика (апликация с природни материали – камъчета, корени, семена) и много други...

 

Продължение...
 
Human-Design

На 12 март (2011г.) Владимир Драгиев (още известен като „Влади”) изнесе чудесна лекция по хюмън дизайн (human design) в център „Сътворение”, Бургас. Разбира се, Влади разкри само върха на айсберга, а останалото остави на нашата инициатива и самоподготовка по темата, но въпреки това двата часа, в които го слушахме в захлас, бяха достатъчни да запалят доста от нас по чудото, наречено „хюмън дизайн”. Влади ни разказа за корените на науката, основните принципи и нейният създател Ра Уру Ху (Ra Uru Hu), за типовете хора и как се определят те, за „вътрешния авторитет” и „стратегията в живота” и още куп неща, които няма как да изброя тук. Запалените по темата

 

Продължение...