Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 53 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Новини
Добри решения за практични родители

Студио ,,Сътворение" е организатор на представянето на система пелени за многократна употреба, ,,кенгуру"-раници за бебета и аксесоари, които могат да бъдат в полза на родителите при отглеждането на децата им в най-ранна възраст.

Презентацията ще се състои на 25ти ноември от 14.00 часа в студио ,,Сътворение".

На събитието ще Ви представим:
- различни системи многократни пелени от марките ImseVimse (Швеция), Christine Bendel (Германия), Storchenkinder (Германия) и други утвърдени производители. Ще можете сами да се уверите, че пелените са изработени от натурални и меки материали, да видите вариантите за закопчаване и как се постига идеално прилягане на пелената до тялото на бебето;
- непромокаеми гащички, които можете да използвате заедно с пелените - за нощно време или по време на разходка; ще узнаете как правилно да се грижите за пелените, какви режими и средства за пране могат да използвате.
- ергономични раници (Manduca – Германия) за носене на деца от 3-4 месеца до 20кг. Ще Ви разкажем какви са основните разлики при ,,кенгуру” раниците, с демонтрация на различните варианти за носене - отпред, отстрани и на гърба. Ще Ви предоставим възможност за вземане на раница ,,под наем” – за да изпробвате и прецените удобство/практичност и т.н.
 
Последни новини:

 

При нас:

Практиката ,,Йога за жени" е във вторник и четвъртък от 18.00 часа.


27.05 от 10.00 часа - ,,Пролетна горска тепария"

Преоткрийте природата - нашият истински дом!
Възобновете връзката с Майката Земя, както никога досега!
Един ден, в който ще бъдете тук и сега!
Един ден, в който ще се докоснете до извора на живота!
Заедно ще прогледнем, защото много около нас остава невидяно.
Заедно ще вдишаме, защото тялото ни дерзае за чистотата на горския полъх.
Заедно ще дарим любов към всичко, което ни заобикаля! ?

Програма:

10:00-11:30 Преход
- Лекция „Лечебната сила на природата и интелигентността на растенията"
- Опознаване на билки
11:30 – 12:00 Практика „Свързване”
12:00 – 12:30 Почивка
12:30 – 13:30 Преход
- Практика „Проглеждане”
13:30 – 14:30 Кратка почивка на връх Свети Илия
- Практика „Вдишване”
- Медитация с тибетска купа
15:00 – 16:00 Преход

Включва:
- Планински преход в Еминската планина с множество панорамни гледки
- Практики за възвръщане на връзката с природата
- Вдъхновяваща лекция
- Опознаване на билки
- Дихателни упражнения (пранаяма)
- Медитация
- Ароматен билков чай

Водещ: Мадлена Кулева

Мадлена Кулева е сертифициран инструктор по йога на смеха и страстен любител на природата. Основател на Free Hiking Tour Sveti Vlas - доброволческа инициатива, целяща да вдъхновява хората относно природата и нейното опазване.

Мадлена получава обучението си лично от създателят на йога на смеха, д-р Мадан Катария, в Бангалор, Индия. В последните четири години преподава практиката в Индия, Малайзия, Сингапур, Испания и България. Има богат опит с различни групи като корпоративни мениджъри, учители, възрастни хора, хора със специални нужди. Канен гост в международни йога ритрийти и събития.

Участието става САМО чрез предварително записване на телефони: 0896 346 987 и 0889 387 632.

Цена: 20 лв.
Начална и крайна точка: Свети Влас, ул. Цар Симеон 17А
(Пред пощенската станция)


31.05. от 16.00 до 17.00 часа - ,,Старгейт" медитация

Каним Ви отново да се потопим и, подпомогнати от енергиите на Старгейт, да се издигнем през измеренията, леко, спонтанно до пространството на автентичната ни същност в квантовото поле. Изживяването, което този път Ви предлагаме, ще бъде канализирано на момента, в унисон с енергиите на Планетата ни и хармонизиране на всичко, което сме, с тези мощно протичащи процеси в момента.

Може, при желание, да си донесете кристали, които поставени в и около Старгейт-структурата, да се заредят и участват в енергийния обмен.


Молим за ПОТВЪРЖДЕНИЕ за участие (за да осигурим комфорт, съобразно капацитета на помещението) до 31.5.2018г.
Благодарим!

 

 

31.05: 18.30 - 19.30 часа: йога на смеха

Отново е време да се посмеем! Заповядайте на практиката, за да се отърсите от стрес и всичко излишно с лекота и в смях. Участието е само с предварително потвърждение на телефона ни за връзка. Прочетете повече тук. Очакваме Ви!

 

02.06 - 18.00 часа: Работилница на Чудо творния ДЪХ -Трансформационно дишане - участието е със записване.

Дъхът е най-мощното средство за самолечение в твоя живот! Каня те на дишаща работилница , за да разгадаеш тайните, скътани в теб!
КАК?
Чрез твоя собствен ДЪХ !
Чрез Дъха можеш да откриеш своята безгранична сила и да я отключиш, за да сътвориш живота си в мечта!

В тази 2-часова програма ще се откъснеш от монотонността на ежедневния живот и ще навлезеш в магическия свят на мистика, вдъхновение и радост.
Ще се впуснеш в едно трансформиращо пътуване, което ще ти позволи чрез Дъха да осъзнаеш своите най-съкровени вътрешни желания.
Ще се завърнеш с нова и огромна сила към живота си и към собствената си власт за създаване на Чудеса в Чудото на живота ти.

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ

как да:

• "прочетеш" своя собствен модел на дишане и как той определя качеството на твоите жизнени преживявания.
• подобриш своето здраве и повишиш нивото на енергията си
• преодоляваш болката и физическите ограничения
• постигнеш по-голяма умствена яснота по отношение на твоите намерения и цели в живота
• имаш по добра връзка с емоциите си, да балансираш и управляваш своите емоционални състояния

• отвориш сърцето си за любов и радост и се освободиш от болка и тъга

• живееш силно вдъхновен и творчески живот
• се свързваш с енергията на Вселената

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ

- Анализ на дъха на един от участниците и прочит на това как този специфичен модел на дишане определя начина, по който живее този човек, как го ограничава или му помага в неговия живот на практика

- Пълна сесия Трансформационно дишане
- свързване на енергията на участниците, трансформиране на негативността чрез звукова терапия
- магична мантра за 40 дни практика

КОЙ ВИ ВОДИ

Руми Чолакова – треньор и сертифициран фасилитатор към американската Фондация по Трансформационно Дишане, преминала всички нива на обучение и задължителна практика под директното ръководство на д-р Кравитц /. Преподава хата, шакти и кундалини йога, сертифицирана към Йога Алианс САЩ, работи в България, Англия и Коста Рика.

 

 

Започваме нов курс по ориенталски танци - 8 седмици, 08.02 - 29.03. Ще работим хореография в стил ,,Саиди". Курсът е подходящ за дами, които вече са танцували и имат практика в този вид танц. Подробности за курса можете да научите, като се свържете с нас. Срок за записване: 02.02.

 

Започнахме йога часове за бъдещи мами, обадете ни се, преди да дойдете!

 

Практиките по женска йога са във вторник и неделя от 18,00 часа.


Йога на смеха - очаквайте информация за следващата ни среща. Прочетете повече за практиката и преподавателката тук.

 


 

Рейки Ателие - работилничка за чудеса: провеждаме редовно всеки месец

Всички имащи инициация в Рейки, независимо от нивото са добре дошли.
Практиката ще бъде 2 часа. Може да останете толкова, колкото прецените. Споделяне на благоденствието: един час - 11.00 лева, два часа - 22,00 лева.
След като приключим двучасовата практика отваряме вратите и с вход свободен посрещаме всички хора, които имат нужда от нашата помощ. В това Ателие всички ние с Рейки ще подаваме енергия на хората, доверили ни се за яснота и просперитет в тяхно име и за най-Висшето им Благо и Добро.
След тази практика ще имате възможност да задавате въпроси и ако имате нужда от конкретна моя помощ да споделите. Ако желаете да сте част от рейки ателието, моля потвърдете присъствие на телефон 0888 33 6867.

 

Рейки Ателие - провеждаме всеки месец, свържете се с нас за повече информация:

След работилничката през Октомври, в която наистина се случиха чудеса и то най-вече за тези, които включихме в лечебните си кръгове в студиото и от разстояние, продължаваме с практика, която буквално изрових от архивите си. Практика свързана с ефективно решение и действие за живот в Светлина, която не отрича всичко онова, което все още е в тъмнината и има нужда да бъде видяно, прието и отработено. Времето е напълно подходящо. Във вибрацията на Архангел Михаил и преди Пълнолуние ще освободим от себе си нездравословни енергийни нишки, които разболяват телата ни, чрез емоции, мисли и вмешателства. След това ще оставим енергията да лекува засегнатите в нас места.

 

 

 

,,Да подадем ръка!" - Дом за възрастни хора ,,Цвета и Анка Върбанови", гр Бургас

Събрахме средства и дарихме пердета за дома (вкл. ушиване) и 30 броя хавлии. Част от кампанията са редовни посещения в дома, с цел четене на книга, компания на възрастните хора. Срещите се провеждат веднъж месечно, в понеделничен ден. Ако желаете да участвате, свържете се с нас!

 

Прочетете повече за инициативата ни тук

 

 

Добрата мисъл тази седмица: ,, Посвети се на децата си - отделяй им време, окуражавай ги с внимание и любов - те са твоето бъдеще."


Сайтът е обновен и оцветен на 25.05.2018г.

 
Кундалини йога с Прем Шела: 29.06.2013

Кундалини йога по учението на Йоги Бхаджан и Ананд Шараби е подходяща за всички.
В практиките по Кундалини Йога се прилагат техники за освобождаване от стрес, страхове и изградени поведенчески модели, за да се освободи пространство за по-смел избор на щастие - нашето рождено право.
Практиките са фини, понякога доста динамични, друг път леки и неусетни и включват движения, синхронизирани с дишане, звукови вибрации, мантри и техники за концентрация.
Всеки път практиките са различни, но в крайна сметка се цели един ефект - синхронизиране и балансиране на цялото. Подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали.

Продължение...
 
Танцов спектакъл "Сътворение"

На петък, 13ти януари 2012 г. организирахме първия си самостоятелен танцов спектакъл и, естествено – нарекохме го „Сътворение”. В него вложихме най-доброто от себе си, креативност, вдъхновение, и разбира се – усилия. Освен танци, имаше актьорска игра, лирика, приказки и какво ли още не. Атмосферата пресъздадохме и благодарение на красивите ръчно-изрисувани мебели, разбира се в индийски стил (благодарим на нашите приятели от „Екзотик Декор”)....

Продължение...
 
Индийски танци в "Морско Казино"

... беше нашата изненада за Бургазлии през една хладна ноемврийска вечер след смрачаване. Дария, учителката ни по танци, даде всичко от себе си, за да ни предаде емоцията на танца и музиката, да ни накара да се чувстваме като принцеси или богини, или за каквото се пееше в песента, която танцувахме. В начинанието се включиха над 50 души от всички възрасти и, за наша изненада, всички те бяха участници в часа и танца. Наблягаме, от ВСИЧКИ възрасти...

 

Продължение...
 
Акашовите записи...

...пак бяха при нас с чудесните Деси и Милуш. Или казано с повече думи, през юли център "Гайа", в лицето на преподавателите Деси и Милуш, отново ни бяха на гости с курс-просвещение по Акашови записи, 1во ниво. Някои от нещата, в които участниците бяха просветени, са: какво са Акашовите записи и как се отварят, какви са учителите и как да говорим с тях и още и още. Курсът беше добро съчетание на теория с енергийни практики, по време на които всеки намери отговори на своите въпроси, получи необходимите напътствия, истини или съвети...

Продължение...
 
Лятна занималня "Щураците" - сезон 2013

Откриваме лятото за децата! За нас е чест да сме домакини на лятна занималня за деца с дългогодишна традиция, под ръководството на професинален педагог и възпитател.

Заниманията са целодневни, по желание на родителите могат да бъдат и почасови, водят се с малка група, и включват:

-Приказки, песни, игри на английски език – по невероятния учебник “Little Bugs” на издателство MacMillan;

-Следобедни игри в морската градина, посещения на басейн, езда, детски лагери и екскурзии /по желание/

- Арт-занимания: различни техники на рисуване, моделиране, флористика (апликация с природни материали – камъчета, корени, семена) и много други...

 

Продължение...
 
Human-Design

На 12 март (2011г.) Владимир Драгиев (още известен като „Влади”) изнесе чудесна лекция по хюмън дизайн (human design) в център „Сътворение”, Бургас. Разбира се, Влади разкри само върха на айсберга, а останалото остави на нашата инициатива и самоподготовка по темата, но въпреки това двата часа, в които го слушахме в захлас, бяха достатъчни да запалят доста от нас по чудото, наречено „хюмън дизайн”. Влади ни разказа за корените на науката, основните принципи и нейният създател Ра Уру Ху (Ra Uru Hu), за типовете хора и как се определят те, за „вътрешния авторитет” и „стратегията в живота” и още куп неща, които няма как да изброя тук. Запалените по темата

 

Продължение...